jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Tom Hardy u Batmanu 3

Autor: Belmorn

tom-hardy-inception-photoBritanski glumac Tom Hardy ponovno će surađivati s Christopherom Nolanom, ovoga puta u posljednjem dijelu Batmana.

Saznajemo da je glumac koji je poznat po filmovima Bronson i Inception dobio za sada nepoznatu ulogu u iščekivanom Batman 3 filmu. Nedavno je objavljeno i da će glumiti u četvrtom Mad Max filmu s podnaslovom Road Fury.

Nastavak Dark Knighta obavijen je velom tajne, što glasinama daje gotovo opipljivu vrijednost. Hoće li Hardy glumiti Riddlera ili Killer Croca o kojem se u zadnje vrijeme priča kao mogućem negativcu, možemo samo nagađati.

Neki od vas su već čuli da se režije filma Superman: Man of Steel prihvatio Zach Snyder i da će glavni negativac filma biti general Zod. Vijesti oko reboota filma čiji scenarij ima Nolanov potpis također ćemo pratiti s velikim zanimanjem.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona