gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

Novi "Iron Man 2" trailer otkriva segmente radnje

Autor: Belmorn

iron-man-2-suit.jpgNovi trailer iščekivanog nastavka Iron Mana otkrio je ponešto zanimljivih detalja vezanih uz radnju. Vezano uz kraj prethodnog filma, izumitelj Tony Stark (Robert Downey Jr.) otkriva svoj tajni identitet kao nositelj borbenog oklopa Iron Man. Američka vlada želi oklop za sebe, ali oni nisu jedini.

Whiplash (Mickey Rourke) je otkrio kako funkcionira izvor Iron Manove energije i primijenio ga je za vlastito odijelo koje se sastoji od dva energetski nabijena biča. Njegovo otkriće odlučuje iskoristiti bogati Starkov konkurent Justin Hammer (Sam Rockwell) kojem je cilj izgraditi vojsku oklopljenih ratnika.
Špijunka Black Widow (Scarlett Johansson) uspješno se infiltrirala u Stark Industries i pomalo izbacila iz ravnoteže ljubomornu Starkovu pomoćnicu Pepper Potts (Gwyneth Paltrow). Pukovnih Rhodes (Don Cheadle) uspjeva nagovoriti Tonyja Starka da se ne može boriti sam protiv svijeta i pridružuje se borbi kao War Machine s borbenim oklopom čiji je naglasak na teškom naoružanju.
Kraj trailera pokazuje da postoji nekoliko odijela koje je Stark sagradio, uključujući jedno "putno" koje sklopljeno nije veće od aktovke.
Film u režiji Jona Favreaua u hrvatskim se kinima očekuje 24. 4. 2010. Gorespomenuti foršpan u visokoj rezoluciji pogledajte na službenim stranicama filma.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona