godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Iron Man 2 trailer

Autor: Belmorn

iron_man_2_warmachine.jpgIron Man se vraća u kina s ozbiljnom glumačkom postavom. Robert Downey Jr. i Gwyneth Paltrow ponavljaju svoje uloge kao Tony Stark i njegova pomoćnica Pepper Potts, a Don Cheadle mijenja Terrencea Howarda kao Starkovog prijatelja i partnera pukovnika Rhodesa, odnosno War Machinea.


Otkrivši svijetu svoj tajni identitet kao Iron Man, izumitelj i plejboj Tony Stark mora se suočiti s američkom vladom koja želi prisvojiti njegov oklop, kao i s alkoholnim problemima i postepenim udaljavanjem od svoje pomoćnice u koju je zaljubljen. Ostale pikanterije probajte sami dokučiti iz trailera filma.

Redatelj Jon Favreau odlučio je prikazati Iron Manovog glavnog negativca Mandarina na jedinstven način što mu, kako kaže, dopušta veliku paletu protivnika za ovaj film.

Mickey Rourke će tako glumiti Whiplasha, sina ruskog znanstvenika kojeg je Starkova tvrtka oštetila, a koristit će električne bičeve kako bi se osvetio. Elementi njegovog lika posuđeni su i od stripovskog Crimson Dynama. Starkovog protivnika u svijetu poduzetništva, Justina Hammera, glumi Sam Rockwell, a špijunku Black Widow tumači Scarlett Johansson. Veću ulogu u filmu imat će i Samuel L. Jackson koji ponavlja ulogu agenta Nicka Furyja.
Iron Man bi u našim kinima trebao osvanuti početkom svibnja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona