jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Avatar ruši rekorde gledanosti

Autor: Belmorn

avatar-teaser-poster.jpgJames Cameronov 3-D spektakl ruši sve rekorde gledanosti. Avatar je u svoja prva 3 tjedna zaradio preko milijardu dolara čime si je osigurao mjesto među pet najuspješnijih filmova svih vremena (Cameronov "Titanic" još stoji na prvom mjestu s 1.8 milijardi).

Znanstveno-fantastični film posuđuje elemente iz mnogih priča, a njegova radnja prati ratnog invalida razapetog između odanosti prema Zemlji i stanovnicima mjeseca Pandore...
Ako još niste išli u kina, svakako preporučamo pogledati revolucionarnu 3-D inačicu koja doslovno oduzima dah. 
Recenziju filma Avatar koju nam je napisala Jaktens_Tid možete pročitati ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona