jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Remake Highlandera

Autor: Belmorn

highlander-1986.jpg

Procurila je nedorađena verzija scenarija za remake prvog filma Highlander iz 1986. godine. Kako se producenti Peter Davis i Neal Morizz nadaju, film koji se u kinima očekuje iduće godine trebao bi zaživjeti kao početak novog serijala.
Highlander je filmska franšiza o besmrtnicima koji stoljećima vode tajni rat u naumu da preostane samo jedan kojem je obećana nagrada nad nagradama. Christopher Lambert tumačio je ulogu Škota Connora iz klana MacLeod, protagonista prva tri filma.
Highlander iz 1986. bio je slabo zapažen u kinima, ali dolaskom na VHS postao je pravi hit i kasnije su snimljena još 4 filma, iako se Lambert zbog gubitka interesa nije pojavio u posljednjem. Serijal je zbog velikog broja filmova i serija, uglavnom B produkcije, imao dosta problema s dosljednošću priče, a najavljeni bi reboot trebao uzeti u obzir sve bolne točke i ispraviti ih. 
Ako je vjerovati glasinama, škotski glumac Kevin McKidd pregovara oko glavne uloge Connora MacLeoda, a za redatelja je odabran Justin Lin, najpoznatiji po novom filmu Fast & Furious.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona