godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Novo iz White Wolfa

Autor: Exxar

whitewolf_newrelease.gifProšli mjesec White Wolf izdali su samo (za njihove prilike) dva naslova za svoje roleplaying igre - Scion: God i Fall of the Camarilla.

Za neinformirane, Scion je igra u kojoj igrači poprimaju uloge djece bogova, te se bore protiv podanika titana koji su započeli rat protiv bogova za prevlast nad svijetom. Scion: God je treća knjiga u ovoj seriji, koja konačno podiže Scione na razinu bogova, no također ih čeka i najveći izazov do sada: borba protiv samih titana, umjesto samo njihovih podanika kao što je to bio slučaj prije.

Fall of the Camarilla je chronicle (avantura) za Vampire: The Requiem, a bavi se propašću posljednje velike ujedinjene vampirske zajednice za vrijeme starog Rima. Omogućuje igračima da pokušaju spasiti ili uništiti Camarillu kroz tijek događaja koji se proteže preko stotinu godina ili, naravno, da se odmaknu od svega toga i bave sakupljanjem svoje vlastite moći i manipulacijom povijesti. Osim same avanture, ova knjiga donosi i neka nova pravila, te nešto informacija za vođenje avantura smještenih u Bizantu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona