jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Novi Iron Kingdoms RPG rasprodan

Autor: Exxar

corebookIron Kingdoms: Full Metal Fantasy RPG u optjecaju je jedva dva tjedna, a iz Privateer Pressa javljaju kako su već rasprodali sve svoje zalihe.

Iron Kingdoms inače je fantasy/steampunk setting Privateerovih stolnih strateških igara minijaturama Warmachine i Hordes, a po prvi put je izdan kao setting za d20 prije osam godina. Nedavno je u optjecaj puštena nova verzija RPG-a, ovaj puta koristeći vlastiti Privateerov sustav baziran na njihovim pravilima za minijature, a iz Privateera su već objavili kako su sve svoje zalihe rasprodali te je igru moguće nabaviti jedino u trgovinama. Čak i prije nego ih je iznenadio ovoliki odaziv, u planu su imali snažnu podršku za novu ediciju Iron Kingdomsa, pa su tako za kraj godine najavili prvi dodatak za igru Urban Adventure a za 2013. barem dva hardcover naslova koji će prikazati zemlje settinga. Osim toga, najavljena je kontinuirana online podrška kao i redovni materijali u No Quarter časopisu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona