jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Android: Netrunner u prodaji

Autor: Exxar

netrunnerFantasy Flight Games u prodaju su pustili Android: Netrunner, svoj najnoviji Living Card Game.

Android: Netrunner nova je verzija kultnog CCG-a Netrunner Richarda Garfielda iz 1996. baziranog na Cyberpunk 2020 RPG-u. Ovo novo izdanje iz FFG-a je pak u njihovom Living Card Game Formatu u kojemu karte ne dolaze slučajno raspoređene u boosterima već svaki mjesec izlazi novi paket koji sadrži fiksne karte. Igra je namijenjena za dva igrača, od kojih jedan poprima ulogu megakorporacije koja slijedi svoju agendu i pokušava se zaštititi od napada drugog igrača, u ulozi hackera u potrazi za tajnim korporativnim informacijama. Oba igrača tijekom igre svojim akcijama skupljaju bodove, a pobjednik je onaj koji prvi sakupi sedam bodova.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona