jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Druga edicija Descenta u prodaji

Autor: Exxar

descent_2nd_layout

Fantasy Flight Games u prodaju su pustili drugu ediciju Descent: Journeys in The Dark.

Ova igra u kojoj igrači poprimaju uloge heroja te se spuštaju u tamnice prepune čudovišta u novoj ediciji sadrži izglancana pravila, novi klasni sustav napredovanja heroja, mogućnost igranja kampanja i mnoge druge novosti. Iz FFG-a ističu kako je fokus pri poboljšavanju pravila za novu ediciju bio na minimizaciji vremena koje igrači čekaju da nešto naprave u igri te brzini započinjanja i odvijanja igre. Prodajna cijena ove igre za od 2 do 5 igrača je oko 80 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona