jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Najavljena igra na ploči Level 7 [Escape]

Autor: Exxar

boxPrivateer Press, izdavačka kuća iza stolnih strateških igara minijaturama Warmachine i Hordes te Iron Kingdoms settinga, objavila je da će najesen izdati horror igru na ploči Level 7 [Escape].

contentsLevel 7 [Escape] biti će semi-kooperativna igra za od jednog do četiri igrača čiji je cilj pobjeći iz podzemne vojne baze gdje su se našli kao subjekti neopisivih eksperimenata u rukama vanzemaljaca koji rade za zlokobne vlasti. Najavljeno je kako je ovo prva u nizu igara smještenih u mračni novi SF setting Matthew D. Wilsona, kreatora Iron Kingdomsa, Warmachinea i Mosterpocalypsea. Igra će se sastojati od pedesetak pločica za predočavanje tlocrta podzemne baze, preko sto karata, četiri character sheeta, preko stotinu različitih tokena i markera, tridesetak postolja, seta posebnih kocaka te rulebooka i knjižice sa scenarijima. Prodajna cijena biti će oko 55 američkih dolara, a igra bi svjetlo dana trebala ugledati u rujnu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona