godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Nova World of Darkness izdanja iz ožujka

Autor: Exxar

White Wolf protekli je mjesec izdao tri nova dodatka za svoje World of Darkness igre: Mage Noir za Mage: The Awakening, prvi dio Forsaken Chronicler's Guidea za Werewolf: The Forsaken te Danse Macabre za Vampire: The Requiem.

mage_noirMage Noir je PDF-only dodatak za Mage: The Awakening, a zapravo se radi o worldbooku koji opisuje svijet Magea tijekom 40-ih godina 20. stoljeća. Nakon Drugog svjetskog rata mnogo se toga promijenilo, a posljedice se osjete i u nadnaravnom svijetu. Sourcebook sadrži kratak povijesni pregled Amerike 40-ih godina iz perspektive magova, savjete za igrače i storytellere vezane uz igranje u tom periodu, Storytelling Adventure System priču smještenu u 40-e sa pregeneriranim likovima te novi legacy. Prodajna cijena je oko devet američkih dolara.

forsaken_chroniclers_guide_vol1Forsaken Chronicler's Guide je PDF-only sourcebook za Werewolf: The Forsaken koji će biti izdavan kroz četiri dijela, a sastoji se od raznih ideja i savjeta za vođenje Werewolf igara. Čitav sourcebook sadržavati će 13 chronicle kitova koji se sastoje od različitih varijacija i odstupanja od uobičajenih Werewolf priča, te ideje za vođenje priča u starome Sumeru. Prvi se dio pak sastoji od chronicle kitova koji postavljaju vukodlake u samotnjačke situacije, bez potpore društvene organizacije koja je inače norma u Werewolf: The Forsaken. Pojedini dijelovi ovog sourcebooka biti će prodavani po cijeni od oko četiri američka dolara, dok je cijena čitavog sourcebooka oko devet dolara.

danse_macabreI na kraju, Danse Macabre je tiskani sourcebook za Vampire: The Requiem. Sadrži različite nove poglede na VtR uz obilje novih pravila i opcija. Među njima su savjeti o igranju na tri različite "razine" utjecaja, od lokalnih coteria do globalnih zavjera, novi covenanti poput Brides of Dracula i Children of The Thorns, nova pravila za Humanity te fizičku i mentalnu borbu, nekolicina različitih, neuobičajenih chroniclesa, itd. Prodajna cijena tiskane verzije je oko 40 američkih dolara, dok se PDF inačica prodaje po oko 20.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona