godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Novo iz White Wolfa

Autor: Exxar

whitewolf_newrelease.gifOvaj tjedan u prodaju su puštena dva dodatka za White Wolfove World of Darkness igre. Radi se o Night Horrors: Immortal Sinners za Vampire: The Requiem i Seers of the Throne za Mage: The Awakening.

Immortal Sinners bavi se vampirima istaknutima od ostatka svoje vrste, najstarijim, najpoštovanijim, ali i najkrvožednijim i najviše potpalim pod ludilo vječnosti. Donosi kolekciju prastarih krvopija s njihovim opisima, statistikama, adventure hookovima, ali i stvarima koje o njima pričaju drugi vampiri. Mogu poslužiti kao protivnici ili kao pokrovitelji igračima, kontakti, saveznici i slično. Naravno, uz to, kao i uvijek, dolaze i nove opcije za kreaciju likova.

Seers of The Throne pak donosi kompletan opis i pregršt informacija o skupini magova iz naslova. S obzirom da se radi o jednoj od glavnih skupina antagonista, ovaj dodatak najkorisniji je storytellerima za planiranje priča u kojima se oni miješaju. Informacije i opcije za likove koji se također nalaze u ovom naslovu mogli bi koristiti i igrači, no kako su uglavnom ograničeni na pripadnike ovog reda magova, to nije njihova glavna namjena.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona