xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Novo iz White Wolfa

Autor: Exxar

whitewolf_newrelease.gifOvaj tjedan u prodaju su puštena dva dodatka za White Wolfove World of Darkness igre. Radi se o Night Horrors: Immortal Sinners za Vampire: The Requiem i Seers of the Throne za Mage: The Awakening.

Immortal Sinners bavi se vampirima istaknutima od ostatka svoje vrste, najstarijim, najpoštovanijim, ali i najkrvožednijim i najviše potpalim pod ludilo vječnosti. Donosi kolekciju prastarih krvopija s njihovim opisima, statistikama, adventure hookovima, ali i stvarima koje o njima pričaju drugi vampiri. Mogu poslužiti kao protivnici ili kao pokrovitelji igračima, kontakti, saveznici i slično. Naravno, uz to, kao i uvijek, dolaze i nove opcije za kreaciju likova.

Seers of The Throne pak donosi kompletan opis i pregršt informacija o skupini magova iz naslova. S obzirom da se radi o jednoj od glavnih skupina antagonista, ovaj dodatak najkorisniji je storytellerima za planiranje priča u kojima se oni miješaju. Informacije i opcije za likove koji se također nalaze u ovom naslovu mogli bi koristiti i igrači, no kako su uglavnom ograničeni na pripadnike ovog reda magova, to nije njihova glavna namjena.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona