Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prva najava: Zombieland 2 -Double Tap

Autor: markohoto

zombielandNastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj kući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

Autori su se dosjetili prikladnog podnaslova za drugi nastavak franšize Double Tap. Riječ je o drugom pravilu za preživljavanje u zemlji zombija, prema kojemu se ravna glavni lik Columbus. Preporučljivo je dva puta upucati mrtvoga zombija kako bi se uvjerili da je zaista gotov. Columbusov popis sadrži niz korisnih naputaka: čuvaj se zahoda, zaveži pojas u automobilu, budi upoznat s najbližim izlazom, provjeri stražnje sjedalo, ne budi junak.

trailer

Trailer je otkrio kako su se glavni likovi nakon prvoga filma zbližili i postali poput obitelji. Njena najmlađa članica Little Rock pronašla je dečka i odmetnula se od grupe. Zbog toga ostatak družine odlazi na misiju spašavanja.

Podsjetimo svi likovi umjesto pravih imena koriste pseudonime nazvane prema mjestu iz kojega dolaze. Tako će svoje uloge ponoviti Jesse Eisenberg kao Columbus (glavni grad države Ohio na srednjem zapadu), Woody Harrelson kao Tallahassee (glavni grad Floride) , Emma Stone kao Wichita (najveći grad Kansasa) i Abigail Breslin kao Little Rock (glavni grad Arkansasa).

Na kraju prvoga filma otkriveno je Wichitino pravo ime: Krista. Autori su na taj način ostavili dosta prostora i slobode, pa tako imaju priliku iznenaditi publiku otkrivanjem pravih imena ostalih likova.

Da glavnim junacima ne bude dosadno pobrinut će se novi članovi glumačke postave :Zoey Deutch (Madison -glavni grad Wisconsina), Rosario Dawson (Nevada -država na zapadu SAD-a), Avan Jogia (Berkeley -sveučilišni grad u Kaliforniji) i Luke Wilson u ulozi vlasnika monster trucka koji ponašanjem podsjeća na Tallahasseea.

Najava nije otkrila ništa o ranije najavljenom povratak Billa Murraya u cameo ulozi. Društvo bi mu trebao praviti još jedan istjerivač duhova, popularni komičar iz devedesetih Dan Aykroyd. Zanimljivo, Double Tap je već drugi ovogodišnji zombi hit sa Billom Murrayem. Horor komedija The Dead Dont Die objavljen je nekoliko mjeseci ranije.

Ovaj izlet prostranstvima SAD-a donosi i nove atraktivne lokacije. U prethodnom filmu radnja se djelomično zbivala u Hollywoodu, a sada će glavni likovi posjetiti Bijelu kuću. Naime, trailer sadrži scenu u kojoj Tallahassee sjedne u predsjedničku fotelju i izjavi kako bi on bio dobar predsjednik. Potom u stilu pravoga predsjednika kaže: you're welcome America. Wichita mu odgovori kako bi zasigurno vratio dostojanstvo toj funkciji. Čini se da su se autori htjeli eleganto osvrnuti na aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa i sljedeće predsjedničke izbore koji su zakazani potkraj 2020. godine.

Double Tap u kina dolazi puno ranije, odnosno jedanaestog listopada ove godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona