Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

TableTop Day sutra

Autor: Exxar

tabletopdaylogo

Pod pokroviteljstvom TableTop emisije Geek & Sundry YouTube kanala, sutra se diljem svijeta održava TableTop Day - manifestacija usmjerena na popularizaciju društvenih igara i zbližavanje njihovih fanova.

U sklopu TableTop Daya održavaju se gaming eventovi u trgovinama igrama, klubovima, knjižnicama i ostalim okupljalištima s jednostavnim ciljem - da se što više igra. Ekipu iza emisije (Felicia Day, Wil Wheaton i ostali) na organizaciju ovog događaja potaknuo je masovan pozitivni feedback kojeg su dobili od gledatelja te su im se ovim putem odlučili odužiti. Datum 30. ožujak (ako ste se npr. pitali zašto se ovo održava dan prije Uskrsa) odabran je zbog toga što je to također prvi rođendan TableTop emisije te će ona sutra biti online čitav dan.

Na svu sreću, ovo nije još jedan od onih globalnih događaja koji zaobilazi Lijepu našu, barem ako ste u blizini Zagreba. Naime, i zagrebačka trgovina Carta Magica će sudjelovati, stoga navratite između 9 i 21 te navalite na igre!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona