godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Najava: Tragači zore

Autor: Exxar

tragacizore

6. i 7. listopada u organizaciji udruge Lateralus održat će se u okolici Zagreba eksperimentalni fantasy LARP Tragači zore.

Tragači zore cjelodnevni (i noćni) je LARP inspiriran djelima domaćih fantasy autora (Sanja Lovrenčić, Aleksandar Žiljak, Milena Benini i dr.) na kojem igrači u ulozi putnika-namjernika zalaze u tajanstvenu Šumu šaptaja gdje im se po legendi mogu ispuniti sve želje. Po najavi organizatora Ane Rajner i Bože Špoljarića, LARP je eksperimentalan u više pogleda, a njegova glavna karakteristika je intenzivan roleplay te nedostatak pravila, odnosno oslanjanje na zdrav razum. Kostimi (makar jednostavni) bit će obavezni, a likove treba unaprijed izraditi te najaviti svoj dolazak najkasnije do 5. rujna. Sve ostale informacije možete pronaći na stranici LARP-a.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona