godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Prvi pogled u program Kontakta

Autor: Belmorn

eurocon-info_bockoEuroconska konvencija počinje za manje od mjesec dana. Uzmite jeftinije kotizacije prije isteka roka i pogledajte nedovršeni program Kontakta.

Jeftinije kotizacije možete uzeti po preprodajnoj cijeni do ove subote. Nakon 1. 04. možete ih kupiti samo na ulazu konvencije. Za uplatu i registraciju posjetite ovaj link. Svi koji plate kotizaciju ranije, osim što će proći jefinitije, će i manje čekati jer će njihove akreditacije biti unaprijed pripremljene a na ulazu će postojati dva reda - jedan za one koji su platili ranije, jedan za one koji plaćaju na samom ulazu.

Prve točke programa već su objavljene na internetu. Sa ženama ratnicama, cyberpunk filmovima, letomu u svemir, česticama i crnim rupama, predavanja na hrvatskom i engleskom za sad se čine raznoliko i zanimljivo. Pogledajte detaljnije opise ovdje.

Najavljena je i izložba dječjih radova, RPG Arnwy'nn igraonica, razni kvizovi, radionice i ostale zabave koje uključuju Sferakonski Survivor, Bočkoteku, Malu Grunfovu radionicu i Žiljakovu aukciju knjiga.

Kontakt se održava u Zagrebu od 26.-29.4.2012. na tradicionalnom prostoru FER-a, a u četvrtak i petak u prostorijama hotela International, par minuta hoda od FER-a.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona