Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

SRP - Ekonomija i LARP

Autor: Exxar

plakatSutra, u četvrtak 15.3. u sklopu Sekcije za roleplay (SRP) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u dvorani A303 održat će se sa početkom u 19 sati predavanje pod nazivom Ekonomija i LARP. Službena najava slijedi u nastavku.

 

Na što ćete ove godine potrošiti dvije tisuće kuna?

Ekonomija i LARP

  • troškovi i okruženje: što sve treba imati na umu kad sudjelujete, a što kad organizirate LARP
  • zašto (uglavnom) nemamo novca za razvoj i kako bi nam to moglo doći glave
  • zašto se ne isplati imati puno višednevnih događanja

Miroslav Wranka (a.k.a. Siro, a.k.a. Ilija Majčin, a.k.a. Maleš Ladovski, a.k.a. Petar Čobanković i drugi) sudjelovao je na puno malih i velikih LARP-ova održanih u Hrvatskoj unazad osam-devet godina. Organizira i vodi LARP Majčin Gaj u Lubeni pokraj Vrbovca. Držao je predavanja vezana uz LARP na Istrakonu, Sferakonu i SRP-u.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona