kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Najava: Jaska 9 LARP

Autor: Belmorn

larp-jaska"Tri mjeseca nakon paleža u Plamengradu i desetkovanja 14. legije Zmajev dvora, zemlja je opustošena i mrtva. Krčma "Kod veselog štakora" spaljena je do temelja kao i Plamengrad, a jedan cijeli dio šume propao je u zemlju nakon smrti nekromanta Silvija. Depresija i smrt prate junake Zmajev dvora na svakom koraku. Podanici grofa Hrašćelukavskog pretražuju zemlju za Vatrenim vrhom dok Vilijamovci još uvijek haraju i pljačkaju ostatke.

No nije sve crno. Obnova je već počela. Letva, grubi ali pošteni krčmar već je počeo obnavljati spaljenu krčmu dok se južno od njega skupina ratnika počela pripremati za izgradnju nekakvih građevina u starom gradu Erlindolu gdje su već dignuti šatori.

Ništa se ne zna o grofu Zmaju koji se nikome ne javlja i svoje planove drži tajnima. Jedino što se zna je da su njegove legije povučene sa granica. Što li se događa, nitko nije siguran no ne sluti na dobro. Pridružite nam se i otkrijte."

logomali-full_flat

 

Jaska 9

Održati će se: 22.10.2011. - 23.10.2011.

(Igrat će se točno 24 sata)

Lokacija:

Gornja Kupčina, mjesto pokraj Vukšinog šipka, na cesti između Jaske i Krašića. 20 minuta udaljenosti autom od Zagreba starom karlovačkom ili 10 min autoputom za Karlovac.

Maloljetne osobe koje nisu članovi udruge moraju donijeti službeno dopuštenje potpisano od roditelja (pristupnica za udrugu - http://www.larp.hr/novi/node/3)

Pravila dolaska i odlaska sa događaja

- dođite
- javite se organizatorima
- postavite kamp
- obucite se u LARP odjeću
- javite se organizatorima opet da ste spremni ući u igru

 

Kada odlazite sa događaja: Prvo pospremite svoje stvari. Donesite smeće na određenu hrpu. Potom se javite organizatorima kako bi vas se odjavilo. Ostavljanje smeća, razno raznih predmeta i generalno nekulturno ponašanje prema prirodi povlači za sobom sankcije poništavanja tokena skupljenih na događaju, i vaši kampovi će biti pregledani prije nego vas se odjavi sa događaja.

 

UPOZORENJE: Na ovom događaju je moguća smrt lika

PLAN DOGAĐAJA

Subota 10:00 - Nedjelja 10:00

Standardna igra sve zajedno vrijedi 3 tokena i moguća je smrt lika.

Maksimalno je moguće dobiti 2 "nagradna tokena" (dobar RP, pomoć oko organizacije...itd)

KOTIZACIJA

Članovi udruge plačaju  40 kn.
Nečalnovi udruge plačaju 50 kn.
Uplate se primaju srijedom i nedjeljom u prostorijama udruge članovima OzOI-a.
Ukoliko plaćate na dan događaja, cijena je 75 kn.

U cijenu je uključena: 

Hrana - obrok u subotu - Samo uz predočenje vlastite posude (nemojte donijeti plastično posuđe)
Piće u krčmi - samo za bakrenjake  

Napomena: 

- na događaj je potrebno donijeti vlastitu vodu za piće.
- Toi Toi neće biti naručen za ovaj događaj.

 

Događaj će se održati pred kraj 10. mjeseca, pa će biti prohladno. Obucite se toplo i uzmite rezervnu (suhu) odjeću.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona