goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Liburniconski natječaji i natjecanja

Autor: Belmorn

liburnicon-475Liburnicon organizira dva umjetnička natječaja i jedno natjecanje. Sudjelujte i uputite se na sf konvenciju krajem idućeg mjeseca.

Organizira se prvi Liburniconski foto natječaj, a u za pobjednike su pripremljene i nagrade. Svi strastveni fotografi, bilo profesionalni ili amateri, pozvani su da  sudjeluju i fotografiraju tokom konvencije. Cilj je preko galerije fotografija između 3 i 21 slike dočarati atmosferu Liburnicona. Ostala pravila sudjelovanja pročitajte ovdje.

Drugi natječaj je likovne prirode. Liburnicon heART ♥ traži autorske likovne  radove prema ovim pravilima, a 30 najkvalitetnijih radova biti će izloženo tokom konvencije.

Pozvani ste i da sudjelujete u cosplayu, odnosno da se kostimirate u anime likove. Prijaviti se možete na samom Liburniconu koji počinje 19.08. ili na mail maja.mirkovic9(at)gmail.com

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona