kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Najava: Jaska 8

Autor: Midria

ognjeni_mac_logo_mac

Podsjećamo vas da će se Jaska 8, LARP događaj u organizaciji udruge Ognjeni mač održati od 21. do 24. 7. i da od danas možete platiti kotizaciju. Događaj se tradicionalno održava u Gornjoj Kupčini, mjestu pokraj Vukšinog šipka, na cesti između Jaske i Krašića. 20 minuta udaljenosti autom od Zagreba starom karlovačkom ili 10 min autoputom za Karlovac. Kartu do terena možete pronaći ovdje.

PRAVILA DOGAĐAJA

Igra se po novim pravilima udruge

Maloljetne osobe koje nisu članovi udruge moraju donijeti službeno dopuštenje potpisano od roditelja (pristupnica za udrugu)
Pravila dolaska i odlaska sa događaja
- prvo se sparkirajte
- javite organizatorima
- donesite stvari i postavite kamp
- obucite se
- javite se organizatorima opet da ste spremni ući u igru

Kada odlazite sa događaja: Prvo pospremite svoje stvari. Donesite smeće na određenu hrpu. Potom se javite organizatorima kako bi vas se odjavilo. Ostavljanje smeća, razno raznih predmeta i generalno nekulturno ponašanje prema prirodi povlači za sobom sankcije poništavanja tokena skupljenih na događaju, i vaši kampovi će biti pregledani prije nego vas se odjavi sa događaja.

UPOZORENJE: Na višednevnim događajima poput ovoga moguća je smrt lika

PLAN DOGAĐAJA
Četvrtak 15:00-nedjelja 02:00
Standardna igra sve zajedno vrijedi 6 tokena i moguća je smrt lika.

KOTIZACIJA
Članovi udruge koji uplate događaj do 13.7. 100kn
Nečalnovi udruge koji uplate događaj do 6.7. 125kn
Svi ostali 150kn
Posjetitelji koji dođu samo u subotu plaćaju 50 kn
Uplate se primaju srijedom i nedjeljom u prostorijama udruge članovima OzOI-a

U cijenu je uključena:
hrana – obrok u petak i subotu – Samo uz predočenje vlastite posude (nemojte donijeti plastično posuđe)
Kemijski WC-i
Piće u krčmi – samo za bakrenjake

Napomena: na događaj je potrebno donijeti vlastitu vodu za piće.

Za više informacija o događaju, posjetite Facebook stranicu događaja ili pročitajte izvještaj sa Jaske 7.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona