gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

Maksimir LARP 9.4.2011.

Autor: Midian

ognjeni_mac_logo_mac

U novoj epizodi "Ognjenog Mača", pridružujemo se našim herojima na putu do Lepinja Gornjih. Kako je došlo do toga pitate? Čitajte dalje!

Sve je počelo kada su se svi okupili u Lepinjama Doljnjim u iščekivnaju Urbana Ruralnog ali sudbina je imala nešto drugo isplanirano, nešto poput Baršunastog Osvetnika! Baršunasti Osvetnik, misteriozna figura sa baršunastom maskom, poslana od strane Urbana da oslobodi Lepinje Gornje od nemrtvih. Ubrzo su se naši junaci pridružili Baršunu na putu do Lepinja Gornjih. Ono što nisu znali je da će taj put biti misteriozan, opasan i vrlo dugačak.

Nakon cijelog dana hodanja, susreta sa ljudima gušterima, čudnim gljivarima, ubojicama i nekim bićima pregroznima za spomenuti, napokon su podigli kamp kako bi se odmorili od teškog puta. Čim je noć pala, hrabri stražari Alvin i Swen su bili suočeni sa neopisivim! Kosturi su izašli iz grobova i htjeli su uništiti ljude. Napali su kamp, jedino što se čulo je bilo zveckanje kosti dok su hodali, bez milosti. Nakon tri napada kostura, naši junaci su jedva preživjeli i zaslužili su odmor. Pitanje je da li će preživjeti trnoviti put do Lepinja Gornjih i samo zlo koje se tamo nalazi?

Trebat će svu moguću pomoć, vašu pomoć. Ponesite bilo kakva oružja, bilo kakve predmete koji mogu pomoći našim protagonistima. Postanite i vi dio skupine koja će osloboditi Lepinje Gornje!

Nalazimo se 9.4.2011., u 13:00 sati, u Maksimiru kod glavnog ulaza. Kasnije se preselimo kod trećeg jezera.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona