kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Maksimir LARP 9.4.2011.

Autor: Midian

ognjeni_mac_logo_mac

U novoj epizodi "Ognjenog Mača", pridružujemo se našim herojima na putu do Lepinja Gornjih. Kako je došlo do toga pitate? Čitajte dalje!

Sve je počelo kada su se svi okupili u Lepinjama Doljnjim u iščekivnaju Urbana Ruralnog ali sudbina je imala nešto drugo isplanirano, nešto poput Baršunastog Osvetnika! Baršunasti Osvetnik, misteriozna figura sa baršunastom maskom, poslana od strane Urbana da oslobodi Lepinje Gornje od nemrtvih. Ubrzo su se naši junaci pridružili Baršunu na putu do Lepinja Gornjih. Ono što nisu znali je da će taj put biti misteriozan, opasan i vrlo dugačak.

Nakon cijelog dana hodanja, susreta sa ljudima gušterima, čudnim gljivarima, ubojicama i nekim bićima pregroznima za spomenuti, napokon su podigli kamp kako bi se odmorili od teškog puta. Čim je noć pala, hrabri stražari Alvin i Swen su bili suočeni sa neopisivim! Kosturi su izašli iz grobova i htjeli su uništiti ljude. Napali su kamp, jedino što se čulo je bilo zveckanje kosti dok su hodali, bez milosti. Nakon tri napada kostura, naši junaci su jedva preživjeli i zaslužili su odmor. Pitanje je da li će preživjeti trnoviti put do Lepinja Gornjih i samo zlo koje se tamo nalazi?

Trebat će svu moguću pomoć, vašu pomoć. Ponesite bilo kakva oružja, bilo kakve predmete koji mogu pomoći našim protagonistima. Postanite i vi dio skupine koja će osloboditi Lepinje Gornje!

Nalazimo se 9.4.2011., u 13:00 sati, u Maksimiru kod glavnog ulaza. Kasnije se preselimo kod trećeg jezera.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona