Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Nova LARP sezona u udruzi Ognjeni mač, bojna igra 26.2.

Autor: Midian

ognjeni_mac_logo_mac

Ponosno vam predstavljamo otvaranje nove LARP sezone pod vodstvom udruge Ognjeni Mač! Ovu sezonu ćemo započeti sa novom opremom, novim igračima i novim pričama.

Označiti ćemo ju kao sezonu velikih promjena u LARP-u OM-a, a sve to počinje krajem veljače na poznatim maksimirskim terenima. Prvi događaj je bojna igra koja počinje 26.2.2011. na području Maksimira. LARP-eri se nalaze na ulazu u Maksimir u 13:00 te se kreće prema vidikovcu pokraj jezera. Bojna igra počinje oko 14:00 i završava prije mraka.

Naša priča se nastavlja u burnom razdoblju za naseljenike Bergamota. Grof Vilijam više nije na vlasti te je prepustio obaveze Vikontu i paladinu Alvinu Adelardu. Lepinje Donje su spaljene do temelja ali utjecajni bard, Urban Ruralni, je odlučio organizirati osvajanje, infestiranih sa nemrtvima, Lepinje Gornje.

Unatoč pokušaju držanja Bergamota zajedno, puk se i dalje pita gdje je njihov Grof? Neki sumnjaju da ga je Hraščelukavski oteo, drugi pričaju da je sa svojim utjecajem otišao okupiti deset tisuća vojnika kako bi očistio područje od raznih spodoba i nemani. Dok nama dragog Grofa nema, na nama je da  napravimo "proljetno čišćenje" Lepinja Gornjih. Sav puk je pozvan na ovaj presudni događaj! Uzmite svoje vile, sjekire, štapove i hodajte s nama k prvom od mnogih pohoda do pročišćavanja Bergamota!

Slava!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona