kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Jaska 6. na vidiku

Autor: Isenhart

jaska_6.jpg

Uskoro, (22. - 25.7) započinje redoviti LARP događaj Jaska 6 u organizaciji udruge Ognjeni Mač. Isti na službenoj stranici nude kartu do Gornje Kupčine, ali i slikovne/tekstualne upute. Više u sljedećem tekstu: 
Što se tiče same organizacije, nema značajnih promjena u odnosu na prošle događaje. To znači da se igra po pravilima same udruge, a sve maloljetne osobe su za sudjelovanje dužne zatražiti dopuštenje i potpis roditelja. 
PLAN DOGAĐAJA
Četvrtak 14:00- petak 02:00
Posebna priča. Jedan međudogađaj između dvije Jaske. Vrijedi 5 tokena za one koji prežive tj. u petak u 02:00 budu barem na zadnjem životu. Ne vrijedi pravilo final death u četvrtak.
Petak 08:00 - nedjelja 02:00
Standardna igra... Priča ide dalje. Svi životi i magije se resetiraju. Moguća smrt lika. petak i subota vrijede svaka po 3 tokena dok nedjelja vrijedi 1.
KOTIZACIJA
Članovi udruge koji uplate događaj do 15.7. 100kn
Ne-članovi udruge koji uplate događaj do 8.7. 125kn
Svi ostali 150kn
Posjetitelji koji dođu samo u subotu plaćaju 50 kn
Uplate se primaju srijedom u prostorijama udruge ili kontakt:
091/503-7492
Broj vrijedi i za sve informacije i upite
U cijenu je uključena:
Hrana - standardno ručkovečera u petak i ručak u subotu - Samo uz predočenje vlastite posude (nemojte donijeti plastično posuđe).
Kemijski WC-i
Piće - samo za bakrenjake
Na vlastitom forumu, udruga je otvorila i temu vezanu za dotični LARP. Eventualna pitanja i upute potražite ovdje .

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona