kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Ognjeni Mač najavljuje veliki LARP događaj - Jasku V.

Autor: Isenhart

jaska5s.jpg

U tijeku su pripreme za nadolazeći veliki događaj u organizaciji udruge Ognjeni Mač pod nazivom Jaska 5 koji će se održati od 20. do 23. svibnja 2010. Udruga je napisala nekoliko pravila, uputa i upozorenja za sve koji namjeravaju sudjelovati.
Gornja Kupčina, mjesto pokraj Vukšinog Šipka, se nalazi na cesti između Jaske i Krašića. 20 minuta udaljenosti autom od Zagreba starom karlovačkom ili 10 min autoputom za Karlovac. Za pronalazak mjesta radnje poslužite se uvidom u slikoviti googleMap Jaske, dok je nešto tekstualniji opis ponuđen na službenom forumu Udruge.
Članovima Udruge je posudba baznog oružja i opreme besplatna. I članovi i ne-članovi moraju najaviti da im treba oružje unaprijed.
Igra se po standardnim pravilima udruge tako da maloljetne osobe koje nisu članovi udruge moraju donijeti službeno dopuštenje potpisano od roditelja (pristupnica za udrugu).
Kotizacija iznosi 150 kuna, a posjetitelji koji dođu samo u subotu za 45 kuna dobivaju i obrok. U puni iznos kotizacije također je uključeno korištenje WC-a, hrana i piće. Kako se najbolje pripremiti za ovakav story-based LARP događaj? Što trebate ponijeti i što sa sobom po završetku odnijeti? Sve spomenute detalje možete pročitati i u izvornoj vijesti Ognjenog mača.
UPOZORENJE: Na višednevnim događajima poput ovoga moguća je smrt lika.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona