godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Izbor za naj opremu i likove u sezoni 2009.

Autor: Isenhart

ognjeni_mac_zig.jpgPreostaje samo jedan dan prijave do malenog, ali tradicionalnog natjecanja za najkreativnije, istinske larpere. Za svoj trud, neki od njih će kao nagradu dobiti tokene u svojim klasama. Prijaviti se može bilo koji lik koji je započeo igru 2009. i bilo koji predmet koji je nastao u larp sezoni 2009. prije (20.02.10.) Rok prijave je sutra, 23.02.10 23:59. 

Kategorije su sljedeće:

  • Najbolje oružje - ocjenivat će se po učinkovitosti u borbi i po kulnes faktoru.
  • Najbolja odjeća- može se prijaviti odjevni predmet ili cijeli softkit (znači bez oklopa) ocjenjuje se po izgledu i kvaliteti izrade.
  • Najbolji oklop- Prijavljuje se jedan dio oklopa (podrazumjeva se par bracera ili greavesa) ocjenjuje se po kvaliteti izrade i izgledu.
  • Najbolji lik- prijavljuje se samo jedan lik (bez njegovih alter ega ili sl.) ocjenjuje se po kvaliteti roleplaya i konzistentnošću nastupa.
  • Najbolji početnik- bilo koji igrač koji je počeo igrati u sezoni 2009., ocjenjuje se po količini napretka.

Glasanje će biti objavljeno idući dan, 24.02.2010. na gosišnjoj skupštini Udruge Ognjeni Mač, a kako poslati ispravnu prijavu pogledajte na ovom linku. LARP je najlakše objasniti kao D&D (ili sličan pencil 'n' paper) u kojem se ne sudjeluje preko olovke, papira i prepričavanja već preko mača, pregovaranja i proživljavanja (ili kako se to popularnije kaže „u živo“). Kompletno objašnjenje pročitajte u članku - "Općenito o LARP-u"...

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona