kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Najavljujemo Liburicon 2013!

Autor: ivako

Još dva tjedna nas dijeli od festivala znanstvene fantastike, ovaj put u znaku pirata! Opatijska dvodnevna konvencija - Liburnicon 2013 - će se, kao i do sada, održati u prostorima osnovne škole "R.K.Jeretov".

JC50sKako sami organizatori kažu, lajtmotiv ovogodišnje konvencije osjetit ćemo kroz cijeli programski sadržaj ispunjen koncertima Belfast fooda i The Shamrocka, predavanjima, performansima i brojnim dekoracijama za sve dobne uzraste. Svugdje ćemo vidjeti pirate, gusare, brodove, lopove, blaga i još mnogo toga. Algoritam i Ministarstvo kulture RH nam donose počasnu gošću ovogodišnjeg Liburnicona, Jacqueline Carey. Predstavljati će "Kushielova strijela", jednu od novela iz serije "Kushielovo nasljedstvo". Održavati će predavanja i promociju kroz oba dana festivala, 23. i 24.8.2013. Uz Carey, ove godine očekujemo i nagrađivanu urednicu i kritičarku Cheryl Morgan sa predavanjima na temu Urban Fantasya. Većinu poznatih naših predavača ćemo slušati i ove godine; Aleksandar Žiljak, Krešimir Mišak, Korado Korlević, Ivo Turk i mnogi drugi.

Kao i do sada, očekuje se velika posjećenost sa, a ulaznice se kreću od 30 kuna za jedan dan i 50 kuna za oba dana. Planirate li ostati oba dana, predlažemo noćenje u školskoj dvorani udaljenoj 1km od same škole koja za jednu noć stoji 20 kuna. Predbiljedžbe se primaju do 15.8. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Parking je i dalje besplatan. Sve detalje o Liburiconu 2013 ili o smještaju i kako doći do konvencije potražite na njihovoj stranici www.liburnicon.org

Dok čekamo program, koji bi trebao biti objavljen do 12.8., pogledajte promotivni video konvencije:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona