goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Najava Liburnicona 2012

Autor: Belmorn

liburnicon-475

Odbrojavamo mjesec dana od početka Opatijske konvencije Liburnicon koja će se ponovno održati na prostoru Osnovne škole "R.K.Jeretov".

Liburnicon se održava 17. – 18. 8. 2012. a počasni gost konvencije biti će Steven Erikson, autor serijala “Malazan Book of the Fallen” i Klaudija Čermak, višestruko nagrađivana kreatorica vizualnih efekata brojnih filmova koji uključuju Gladiatora i posljednjeg Harry Pottera.

Najavljeni gosti i predavači uključuju Krešimira Mišaka, Korada Korlevića, mr. sc. Davora Jadrijevića, Amira Muzura, Domagoja Nikolića, Iva Turka, Mladena Bana, Ratka Martinović, Miroslava Wranku i druge.

Dok očekujemo puni raspored, najavljene su neke od tema predavanja: Kako je sve počelo?, Vještice i vampiri, Energija iz ničega, o LARP-u, Klingonsko društvo, Mistična bića, Forenzika, Razotkrivanje matrica.

Program će obuhvaćati razna predavanja, projekcije, performanse, radionice, koncerte grupe Svarica i Shamrock, izložbe, te brojne društvene igre.

Cijena ulaznice za oba dana iznosi 50 kn, a 30 za jedan dan. Cijene noćenja su ponovno 20 kn, a predbilježbe se primaju do 15.8.

http://liburnicon.org/

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona