jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Najava Liburnicona 2012

Autor: Belmorn

liburnicon-475

Odbrojavamo mjesec dana od početka Opatijske konvencije Liburnicon koja će se ponovno održati na prostoru Osnovne škole "R.K.Jeretov".

Liburnicon se održava 17. – 18. 8. 2012. a počasni gost konvencije biti će Steven Erikson, autor serijala “Malazan Book of the Fallen” i Klaudija Čermak, višestruko nagrađivana kreatorica vizualnih efekata brojnih filmova koji uključuju Gladiatora i posljednjeg Harry Pottera.

Najavljeni gosti i predavači uključuju Krešimira Mišaka, Korada Korlevića, mr. sc. Davora Jadrijevića, Amira Muzura, Domagoja Nikolića, Iva Turka, Mladena Bana, Ratka Martinović, Miroslava Wranku i druge.

Dok očekujemo puni raspored, najavljene su neke od tema predavanja: Kako je sve počelo?, Vještice i vampiri, Energija iz ničega, o LARP-u, Klingonsko društvo, Mistična bića, Forenzika, Razotkrivanje matrica.

Program će obuhvaćati razna predavanja, projekcije, performanse, radionice, koncerte grupe Svarica i Shamrock, izložbe, te brojne društvene igre.

Cijena ulaznice za oba dana iznosi 50 kn, a 30 za jedan dan. Cijene noćenja su ponovno 20 kn, a predbilježbe se primaju do 15.8.

http://liburnicon.org/

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona