Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Novi Discworld RPG

Autor: Exxar

discworld_rpgIz Steve Jackson Games dolazi najava o radu na novoj ediciji Discworld RPG-a. Poput i prošle, i ova edicija koristiti će GURPS.

Sean Punch, poznatiji kao Dr. Kromm odnosno glavni urednik za GURPS, dosta vremena je na svom blogu u tjednim izvještajima o napretku rada na GURPS projektima spominjao ogromni rukopis sa čijim pregledom jako, jako sporo napreduje. Neki je dan pak na službenom SJG blogu, Daily Illuminatoru, otkrio  da se radi o novoj ediciji Discworld RPG-a.

Nova edicija sadržavati će sve materijale iz core booka prošle edicije ali i dodatka Discworld Also te sve novosti koje su od njihovog izdavanja došle iz pera Terry Pratchetta, sve to koristeći pravila četvrte edicije GURPS-a. Kromm kaže kako je još prerano za utvrditi datum objave, s obzirom na to da se rukopis trenutno nalazi teak na prvom pregledu i da će konačni proizvod imati četiristotinjak stranica. Uzevši sve to u obzir, rekli bi smo da novu ediciju Discworld RPG-a možemo očekivati za oko pola godine do godinu. I nadamo se da se to neće odužiti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona