kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

GURPS novosti za svibanj 2011.

3_31_may_2011Otkako smo prošli put pisali o GURPS-u, izašla su čak dva nova broja časopisa Pyramid, drugi Monster Hunters sourcebook te PDF inačica nove edicije GURPS Horrora.

Prvi Pyramid je kao temu broja uzeo svemirske brodove. Unutra se nalazi jedna zanimljiva avantura čija se radnja odvija na napuštenom svemirskom brodu, te pregršt zanimljivosti, članaka i pravila vezanih za borbu u svemiru, iz čega ćemo posebno izdvojiti pravila za masovne svemirske borbe. Drugi je pak vezan uz nedavno pokrenutu GURPS Monster Hunters liniju PDF dodataka, a sadrži čak dvije avanture, tretman za Monster Hunterse iz doba pulpa te druge zanimljivosti.

Kada smo već kod Monster Huntersa, izašao je GURPS Monster Hunters 2: The Mission, novi supplement koji donosi dodatne ideje i pravila za borbu protiv demona, vukodlaka, vampira i sličnih nadnaravnih bića. Izdvajamo predloške za dizajniranje dobrih Monster Hunters kampanja, te čak šest skica za različite avanture u istom štihu.

horrorI šećer na kraju: GURPS Horror je najnovija inkarnacija jednog od najpopularnijih supplementa za GURPS, uz nadogradnju na četvrtu ediciju. Unutra se nalazi sve što vam treba da složite opake lovce na čudovišta, ili da i sami složite čudovište, bilo da ste igrač ili GM. Racial templateovi, novi poweri, poboljšana pravila za madness i corruption, itd. Sve što vam treba da pokrenete bilo kakav tip horror kampanje koji ste ikada htjeli zaigrati.

Pyramid i GURPS Monster Hunters linija izlaze isključivo u PDF obliku, dok je GURPS Horror trenutno dostupan samo u PDF-u a tiskana verzija u prodaji bi trebala biti do jeseni.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona