godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

GURPS Monster Hunters ugledali svjetlo dana!

Autor: Exxar

championsPrvi naslov u novoj žanrovskoj GURPS liniji iz Steve Jackson Games, GURPS Monster Hunters 1: Champions, ugledao je svjetlo dana.

GURPS Monster Hunters je žanrovska linija PDF-only dodataka za GURPS koji na jednom mjestu sadrže sve informacije za brzu pripremu i igru unutar žanra modernih lovaca na nadnaravno, kao što su to ranije učinili GURPS Dungeon Fantasy za klasične dungeon crawlove i GURPS Action za filmsku akciju.

GURPS Monster Hunters 1: Champions tako sadrži informacije za stvaranje likova što uključuje templateove i lensove za uistinu brzu kreaciju bez potrebe za detaljnim prolaskom kroz Basic Set, ali i liste karakteristika prikladnih za žanr ukoliko su vam templateovi prerestriktivni. Osim toga, prezentirane su različite posebne sposobnosti koje lovci na čudovišta često imaju, kao što su magija i psioničke moći, specijalizirana oprema za borbu protiv čudovišta, itd. Da ne nabrajamo svaki detalj, dovoljno je reći kako sve skupa čini jednu vrlo koherentnu, potpunu cjelinu koja omogućuje uskakanje u uloge likova poput onih iz popularnih televizijskih franšiza kao što su Buffy ili Supernatural (da, možete biti i vampir i anđeo). Iako je ovaj serijal optimiziran za lovce na nadnaravno, jednako tako je više nego pogodan i za općeniti tretman modernih settinga u kojima su prisutni magija i ostali natprirodni elementi.

Championsi su samo početak, pa su tako u izradi i daljnja dva naslova u liniji, od kojih će se prvi pozabaviti materijalima za GM-a odnosno sustavima i savjetima za vođenje Monster Hunters avantura. Prodajna cijena GURPS Monster Hunters 1: Champions je 11 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona