godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Nova transhumanistička izdanja

Autor: Exxar

cities_on_the_edgeVolite li transhumanizam i RPG-ove? Onda bi svakako trebali provjeriti Transhuman Space setting za GURPS te Eclipse Phase RPG. Za njih su nedavno izašla i dva nova PDF-only dodatka: Cities on The Edge za THS i Ego Hunter za EP.

Cities on The Edge je sourcebook iz pera Anders Sandberga i Waldemar Ingdahla koji donosi pregled funkcioniranja gradova u Transhuman Spaceu. Neboderi visoki nekoliko milja, organske građevine, animirani grafiti i samokonfigurirajući hoteli su samo neke od stvari o kojima ćete moći čitati u ovom dodatku koji opisuje život u gradovima. Centralnu poziciju kao primjer detaljno razrađenog grada zauzima Stockholm, a tu je i gotova avantura. Prodajna cijena je 13 američkih dolara.

ego_hunterEgo Hunter je pak kratka avantura sa gotovim likovima za Eclipse Phase, koncipirana kao one-shot ali sa mogućnošću prilagodbe za postojeće kampanje i druge likove. Vrti se oko nekoliko različitih forkova (kopija u različitim stadijima razvoja) iste osobe koji moraju surađuju u potrazi za svojim originalom. On je naime nestao te je optužen za ubojstvo, no situacija je naravno zamršenija nego se čini. Prodajna cijena je svega pet dolara.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona