kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Tri nova PDF naslova za GURPS

Autor: Exxar

low-tech_companion_3_daily_life_and_economics_150Steve Jackson Games donose nam i treći naslov iz Low Tech Companion serijala - Daily Life and Economics, novi broj Pyramid magazina te dodatak GURPS Powers: Divine Favor.

U prva dva Low-Tech Companiona, Philosophers and Kings i Weapons and Warriors, pokriveni su zanatski trikovi kojima su se vladari iz prošlosti održavali na pozicijama moći, te oprema i naoružanje za ratnike iz istoga perioda, uz dodatna pravila za prilagodbu istih osobnim preferencama. U Daily Life and Economics (DLE), pokriveni su elementi svakodnevnog života općenito iz istoga perioda. Igrači su upravo priklali opaku beštiju i sada pomažu obnoviti lokalnu zajednicu koju je dotična terorizirala? Ili je beštija u svojoj jazbini imala navučenu hrpu raznoraznih bogatstava koju igrači žele ponesti sa sobom? DLE donosi odgovore na pitanja Što? i Kako? te nudi listu dostupnih materijala, alata i naprava s kojima igrači mogu ostvariti svoje planove u svijetu tehnološki slabe razvijenosti. Cijena ovog PDF-a na oko 50 stranica je 10 američkih dolara.

pyramid_3_27_monsters_in_space_150Pyramid #3/27: Monsters in Space je 27. broj trećeg izdanja časopisa Pyramid koji je u ovoj inkarnaciji fokusiran isključivo na GURPS, ako se naravno zanemare systemless materijali kojih ipak ima solidna količina. Kao što je vidljivo iz naziva, bavi se tematikom svemirskih čudovišta koja je uglavnom prikladna za za SF settinge koji nisu baš skroz vjerni znanosti, iako ima iskoristivih elemenata i za takve. Među ostalim, sadrži 12 kreatura iz Roma Universalis solarnog sustava, generički zaplet u kojem se velika galaktička prijetnja okomila na naš svijet, framework za uspostavljanje prvog kontakta sa alienima, itd. Prodajna cijena ovog PDF-a od 40 stranica je 8 američkih dolara.

powers_divine_favor_150I na kraju, GURPS Powers: Divine Favor je PDF-only dodatak koji sadrži sustav za tretiranje čudesnih intervencija potaknutih snagom molitve i zazivanjem viših sila. Koje traitove lik treba imati da može nahraniti gladnu gomilu, neozlijeđen prohodati kroz goruću buktinju ili čak zazvati pomrčinu sunca te kolika je vjerojatnost da će mu to poći za rukom? Divine Favor daje odgovore, kao i set gotovih molitvi spremnih za korištenje. Cijena ovog dodatka na 18 stranica je svega 5 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona