godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

GURPS Low-Tech PDF u prodaji!

Autor: Exxar

gurps_low_tech_250Vjerojatno do sad najiščekivaniji naslov za četvrtu ediciju GURPS-a, Low-Tech, od jučer je dostupan za prodaju u PDF obliku! Prodajna cijena je 20 američkih dolara, a papirnata verzija bi trebala biti dostupna u prosincu po cijeni od desetak dolara više (predbilježbe su već otvorene).

Low-Tech nije samo katalog opreme za povijesne i pseudo-povijesne igre poput fantasyja, već detaljan opis cjelokupne tehnologije obuhvaćene GURPS TL-ovima od TL0 do TL4. Za neupućene, radi se o vremenskom periodu od kamenog doba do doba velikih geografskih otkrića od 15. do 17. stoljeća. U knjizi se nalaze detaljne informacije o mnoštvu predmeta, usluga i tehnologija, od oružja i oklopa do metoda koje su trgovci koristili za osiguranje.

Znatna pažnja posvećena je i podacima (temeljenim na najnovijim povijesnim i arheološkim istraživanjima) o vremenu pojavljivanja pojedinih artikala u našoj povijesti, te o tome koje su tehnologije morale biti otkrivene kako bi se oni mogli pojaviti. Iako će najviše koristiti igračima GURPS-a, Low-Tech će svojim sadržajem biti od velike pomoći i igračima ostalih igara kojima su važna realna svojstva opisane tehnologije, bez obzira na to igraju li fantasy ili postapokalipsu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona