kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Steve Jackson Games novosti

Autor: Exxar

sjg.gifProtekli mjesec prošao je u znaku novih PDF izdanja iz Steve Jackson Games, a kojih su izdali pet: GURPS Alphabet Arcane: Lost Serifs, GURPS Psionic Campaigns, Pyramid #3/18: Space Exploration, Cardboard Heroes: Cowboys and Indians i GURPS Big Lizzie. Osim toga, distributerima su poslani Cthulhu Dice i reprint Munchkin Fairy Dusta koji bi se u trgovinama trebali naći kroz tjedan-dva. Bila je tu i prvoaprilska šala o Munchkin Ogreu, no mi ćemo se ipak osvrnuti na stvarne proizvode.

gurps_alphabet_arcane_lost_serifs.jpgGURPS Alphabet Arcane: Lost Serifs besplatan je nastavak GURPS Alphabet Arcanea. Alphabet Arcane sadrži mnoštvo priručnog materijala za fantasy igre - od magic itema preko adventure seedova do čudesnih lokacija, a Lost Serifs se sastoji od stvari koje nisu stale u konačnu verziju.

gurps_psionic_campaigns_100.jpgGURPS Psionic Campaigns dodatak je za GURPS koji ide ruku pod ruku sa GURPS Psionic Powersima. Dok je u Psionic Powersima prezentiran okvir za korištenje i izgradnju psioničkih moći, Psionic Campaigns sadrže informacije od pomoći za vođenje avantura u svijetu sa psionicima te savjete kako oblikovati takve svjetove, a da oni budu smisleni. Prodajna cijena jest osam američkih dolara.

pyramid_3_18_150.jpgPyramid #3/18: Space Exploration osamnaesto je mjesečno izdanje najnovije inkarnacije časopisa Pyramid. Svaki broj Pyramida sadrži razne materijale namijenjene za korištenje u GURPS-u, a dosta sadržaja je nevezano uz sistem te može biti od koristi i u ostalim igrama. Space Exploration, kako samo ime kaže, fokusira se na istraživanje nepoznatih predjela u SF settinzima, od bespuća svemira do novootkrivenih planeta. Prodajna cijena jest osam američkih dolara.

cardboard_heros_cowboys_indians_100.jpgCardboard Heroes: Cowboys and Indians najnoviji je naslov u Cardboard Heroes PDF liniji. Radi se o sheetovima na kojima je nacrtano mnoštvo likova namijenjenih za korištenje na combat gridu nakon što ih se izreže iz sheeta, dakle o vrlo pristupačnom i za izradu jednostavnom obliku minijatura. Cowboys and Indians, naravno, sadrže likove s divljeg zapada. Prodajna cijena jest pet američkih dolara.

gurps_big_lizzie_100.jpgGURPS Big Lizzie još je jedan dodatak s tematikom divljeg zapada. Radi se o avanturi za GURPS smještenoj u Arizonu koja sadrži elemente tipične za žanr poput potjera za razbojnicima i spašavanja dama u nevolji, ali sa zanimljivim twistom (od kojega je otok usred Arizone samo jedan dio). Kao i sve avanture iz SJG radionice, Big Lizzie sadrži mnoštvo informacija o prilagodbi avanture za razne vrste igara pa čak i za druge settinge, te je samu avanturu uz minimum rada moguće smjestiti bilo gdje. Prodajna cijena jest pet američkih dolara.

cthulhu_dice_100.jpgNo dosta o PDF-ovima, osvrnimo se i na opipljiva izdanja. Cthulhu Dice brza je igra s kockama koja se vrti oko Cthulhua i njegovih kultista (igrača, naravno). Cilj igre jest uništavanje pa čak i krađa mentalnog zdravlja suigrača, a pobjeđuje kultist koji zadnji zadrži zdrav razum. Osim ako svi kultisti ne polude, tada pobjeđuje Cthulhu. Igra dolazi u šest varijanti, svaka s kockama druge boje, od kojih dvije svijetle u mraku. Prodajna cijena jest pet američkih dolara.

munchkin_fairy_dust_100.jpgMunchkin Fairy Dust reprint je mini-ekspanzije za Munchkin u obliku boostera izdane prošle godine, koji je ubrzo nakon izdavanja bio povučen iz prodaje zbog fizičkih deformacija. Naime, karte su bile prekrivene sjajnom folijom zbog koje su se počele savijati. Reprint zbog toga nije foilan, no 15 karata koje sadrži nisu izgubile mnogo draža. Prodajna cijena jest četiri američka dolara.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona