kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

NASA će otkriti postojanje izvanzemaljskog života?

Autor: ns1

nasa NASA je najavila novinsku konferenciju na kojoj će objaviti novosti o astrobiološkim nalazima koja bi mogla utjecati na daljnja istraživanja o životu u svemiru. Ovakvo priopćenje je izazvalo veliku pozornost jer NASA ne drži konferencije osim ako nema nešto važno za objaviti.

Novinarska konferencija je najavljena za četvrtak 2.12.2010. u 14h EST u Washingtonu u sjedištu NASA-e. Astrobiološko otkriće koje su najavili se drži u velikoj tajnosti te postoje samo nagađanja o čemu bi se moglo raditi. Mnogi smatraju da će ovo biti prva javna i službena potvrda o postojanju života u Svemiru.

"NASA will hold a news conference at 2 p.m. EST on Thursday, Dec. 2, to discuss an astrobiology finding that will impact the search for evidence of extraterrestrial life."

Astrobiologija je područje koje se bavi proučavanjem nastanka, evolucije, razvoja i budućnosti života u Svemiru.

Konferenciji će prisustvovati:

  • Mary Voytek, direktor astrobiološkog programa
  • Felisa Wolfe-Simon, NASA-in astrobiološki znanstveni novak
  • Pamela Conrad, astrobiolog
  • Steven Benner, distinguished fellow
  • James Elser, profesor, Arizona State University (Tempe)

Za sve nas koji konferenciji ne možemo fizički prisustvovati, organiziran je live-stream na stranicama NASA-e (http://www.nasa.gov/ntv). Ako želite saznati malo više o njihovom programu, posjetite njihovu stranicu http://astrobiology.nasa.gov.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona